En vårdag i Stockholm.

Godkväll alla fina! Jag ligger så oerhört efter med bloggandet just nu, men det kanske är förväntat när jag är inne på mina sista veckor innan studenten. Om cirkus en vecka är plugget äntligen klart och då kommer jag garanterat ha mer tid att lägga på bloggen.
Vår i Stockholm.
Nu tänkte jag dela med mig av några bilder från april då jag och mamma var i Stockholm. Det var precis innan körsbärsträden i Kungsan slagit ut ordentlig och luften var så där härligt fylld av vårpepp. Förmiddagen spenderade vi på söder, på vårt favoritcafé Gildas Rum och strosandes bland supermysiga butiker. Konstigt nog tog jag inte en enda bild här utan kameran plockades fram först då vi kom till Kungsträdgården. För hur kan man låta bli då liksom?
Vår i Stockholm.När vi var färdiga med att beundra den rosa blomprakten styrde vi stegen mot Sturekatten. Ett fantastiskt café jag aldrig tidigare varit på men defenitivt tänker besöka under min nästa Stockholmsvisit. Här stannade vi till bara för att införskaffa eftermiddagsfika i form av...
Vår i Stockholm.Kanelbullar! Oj så dyra men de var värda varendaste krona. Dessa tog vi med oss till Djurgården där vi slog oss ned i gräset och spenderade våra sista Stockholmsminuter.
Vår i Stockholm.
Så här fin utsikt hade vi och var alldeles lyckorusiga av våren och Stockholm i kombination. Älskar verkligen att spendera dagar i huvudstaden med världens bästa mamma.
Vår i Stockholm.
Det var allt för detta lilla inlägg. Hoppas jag får tid att dela med mig av lite bilder från min studentbal snart, vill ju visa er hur fint jag hade det.
 
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0