En ledig torsdagsförmiddag.

Är inte Kristi himmelsfärd alldeles fantastiskt? Två lediga dagar från skolan bara sådär. Jag har spenderat min lediga förmiddag såhär:
Jag började med frukost i fönsterkarmen med utsikt över körsbärsträdet som står i full blomm. Tillsammans med en bok och lite musik njöt jag ett bra tag av denna fantastiska morgonstund.
Efter frukosten tog jag, mamma och mormor bilen ut på landet för att plocka gullvivor, en tradition som helt enkelt måste bli av varje år. Vi hittade inte bara en hage full av gullvivor utan styvmorsviol också, så himlans fint.
Så här grönt var det på vägen hem. Jag har säkert sagt det förut men jag kan verkligen inte förstå att det redan är maj. Åh!
Så här fin blev gullvivsbuketten på mitt nattygsbord, och himmel vad gott det luktar i rummet nu. Nu är det dags för mig att göra mig iordning då femkamp med klassen väntar i eftermiddag. Skojsigt värre!
Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: ISA

men OMG! vilken sommar du har då! var tusan bor du? så så så fina bilder <3

Svar: Åh tack så mycket! Jag bor i Sörmland. Så härligt att våren, och kanske till och med försommaren, kom tidigt i år! <3
Felicia Sjöö

2015-05-14 @ 19:26:58
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Jessica

Jag blir så glad varje gång jag tänker på att det är vår ute! Det är så fantastiskt! Så fint att ha en tradition att plocka gullvivor varje år! Så härligt att man kan ta in våren hemma!

Svar: Jag håller med!! Älskade, älskade vår! <3
Felicia Sjöö

2015-05-15 @ 19:46:30
URL: http://yiskha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0