En vårdag i Stockholm.

Godkväll alla fina! Jag ligger så oerhört efter med bloggandet just nu, men det kanske är förväntat när jag är inne på mina sista veckor innan studenten. Om cirkus en vecka är plugget äntligen klart och då kommer jag garanterat ha mer tid att lägga på bloggen.
Vår i Stockholm.
Nu tänkte jag dela med mig av några bilder från april då jag och mamma var i Stockholm. Det var precis innan körsbärsträden i Kungsan slagit ut ordentlig och luften var så där härligt fylld av vårpepp. Förmiddagen spenderade vi på söder, på vårt favoritcafé Gildas Rum och strosandes bland supermysiga butiker. Konstigt nog tog jag inte en enda bild här utan kameran plockades fram först då vi kom till Kungsträdgården. För hur kan man låta bli då liksom?
Vår i Stockholm.När vi var färdiga med att beundra den rosa blomprakten styrde vi stegen mot Sturekatten. Ett fantastiskt café jag aldrig tidigare varit på men defenitivt tänker besöka under min nästa Stockholmsvisit. Här stannade vi till bara för att införskaffa eftermiddagsfika i form av...
Vår i Stockholm.Kanelbullar! Oj så dyra men de var värda varendaste krona. Dessa tog vi med oss till Djurgården där vi slog oss ned i gräset och spenderade våra sista Stockholmsminuter.
Vår i Stockholm.
Så här fin utsikt hade vi och var alldeles lyckorusiga av våren och Stockholm i kombination. Älskar verkligen att spendera dagar i huvudstaden med världens bästa mamma.
Vår i Stockholm.
Det var allt för detta lilla inlägg. Hoppas jag får tid att dela med mig av lite bilder från min studentbal snart, vill ju visa er hur fint jag hade det.
 
Kramar

En ledig torsdagsförmiddag.

Är inte Kristi himmelsfärd alldeles fantastiskt? Två lediga dagar från skolan bara sådär. Jag har spenderat min lediga förmiddag såhär:
Jag började med frukost i fönsterkarmen med utsikt över körsbärsträdet som står i full blomm. Tillsammans med en bok och lite musik njöt jag ett bra tag av denna fantastiska morgonstund.
Efter frukosten tog jag, mamma och mormor bilen ut på landet för att plocka gullvivor, en tradition som helt enkelt måste bli av varje år. Vi hittade inte bara en hage full av gullvivor utan styvmorsviol också, så himlans fint.
Så här grönt var det på vägen hem. Jag har säkert sagt det förut men jag kan verkligen inte förstå att det redan är maj. Åh!
Så här fin blev gullvivsbuketten på mitt nattygsbord, och himmel vad gott det luktar i rummet nu. Nu är det dags för mig att göra mig iordning då femkamp med klassen väntar i eftermiddag. Skojsigt värre!
Ha det fint!

Från en aprilfotografering.

Och så börjar nedräkningen. Idag är det endast en månad kvar tills jag tar studenten, helknäppt verkligen. Under denna sista månad har jag så himla mycket att se fram emot och det första sker redan på lördag då det är studentbal. Som jag längtat! Men idag hade jag faktiskt tänkt blicka bakåt lite och dela med mig av några av de bilder jag tog på Louise när vitsipporna fortfarande blommade.
En himla fin fotografering med fantastiska vårfärger. Tänk att nu är skogen ännu grönare, häggen blommar och syrenen har enorma knoppar. Maj är helt klart min bästa månad.
 
Kramar

RSS 2.0