Om en sista sportlovsdag.

Hej på er! Nu är det säkert mer än ett halvår sedan jag kikade in här och ska jag vara ärlig har det varken funnits någon blogg- eller fotolust under den tiden. Men så för några dagar sedan fick jag ett riktigt bloggryck och började kolla ikapp på en del av de blogginlägg jag missat och åh vad jag saknat bloggvärlden. Förhoppnings håller denna kreativitetsboost i sig!
Idag kikade solen fram och jag kunde inte låta bli att föreviga detta tillsammans med dagens utstyrsel. För det är ju med solen i ansiktet, lockar i håret och iklädd kjol jag trivs som bäst!
Då det idag är den sista dagen på mitt sista sportlov någonsin passade jag på att dra ut på morgonbestyren. Jag spenderade alldeles för lång tid i sängen, alldeles för lång tid framför spegeln och alldeles för lång tid ätandes frukost. Precis som det ska vara ibland alltså.
Så här fick min sista sportlovsfrukost se ut. Hembakat bröd toppat med ost, sallad och gurka, en skål med ekologiska, och alldeles underbart goda apelsinbitar, ett glas juice och den obligatoriska koppen te.
 
Nu är det dags att ta tag i den där svenskboken som ligger och väntar. Kanske tillsammans med ännu en kopp te. Hoppas vi ses snart igen!

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0