En kväll i blåsippsskogen.

Hejhopp! För ett par veckor sedan var jag, mamma och mormor ute i blåsippsskogen. Jag tog självklart med mig kameran och tänkte dela med mig av lite bilder därifrån. Varning för massvis med blombilder, men hur kan en låta bli liksom?
Supermegamysigkväll, och lite ledsamt att det är hela ett år kvar tills det är blåsippsdags igen. Men åh så mycket fint vi har framför oss! Jag ligger förövrigt så efter med bilder jag vill visa er här på bloggen, ska försöka hinna ifatt lite så fort jag hinner pausa från plugget.
 
Kramar

Påsklovspicknick med Louise.

Här om dagen, i onsdags närmare bestämt, hade jag och Louise planerat in en picknick. Så på eftermiddagen tog vi våra cyklar och begav oss mot vårt favoritställe såhär i vårtider, Svartbäcken.
Här satt vi i ett par timmar och lapade sol, när den väl visade sig vill säga.
Jag hade med mig kakor och Louise ananas och jordgubbssaft.
Så här fin utsikt hade vi och en oerhört bra eftermiddag. Vårens första picknick men definitivt inte den sista, för åh vilket eminent solskensbestyr det var!

Om en påskhelg.

Hej på er! Det är påsklov och solen skiner som aldrig förr. Om en liten stund ska jag ta cykeln ner till stan' för att luncha med en fin vän, men först tänkta jag dela med mig av lite bilder från min påskhelg. Vi börjar med påskafton.
Påskafton spenderades hemma med familjen. Vi åt påskbord, såklart, och alldeles för mycket godis. Jag unnade mig även tidningen på bilden ovan och fylldes av massvis med inspiration. Skynda er och köp den innan den försvinner ur butik!
På påskdagen vaknade jag upp med denna utsikt. Knasigt vad mycket jag tycker om dessa blommor. Och snart är marken i skogen alldeles vit...!
Påskfint på rummet! För övrigt spenderades dagen främst med ännu mera godisätande och mys med familjen.
På annandag påsk var det pluggdag inplanerat med ett par vänner och jag tyckte att inbakade flätor passade bra till dagens bestyr (fast när passar inbakade flätor inte bra liksom?). 
Efter ett par timmars, tyvärr inte så effektivt, pluggande bestämde vi oss för att ta en fika paus. Te, två sorters kakor och dessa supergulliga "stekta ägg".
 
För att sammanfatta hade jag en lugn och åh så fin påskhelg med himla braiga människor. Hoppas att ni hade en fin påsk ni med. Kramar

RSS 2.0