Om det där med instagram.

Måndag och jag sitter hemma med en himla elak förkylning. När inte ens teét smakar något mår man inte speciellt bra. Men med en kopp varmchoklad som uppiggande tänkte jag att det var dags att visa er lite bilder från min instagram där ni finner mig som @lyckostunder.
 
På bild nummer ett en lyxig sommarlovsfrukost med froosch, två sorters melon och nybakat bröd. På bild nummer två en Downton Abbey special i Harpers bazaar. Har ni inte sett Downton Abbey än, gör det nu!!
 
 
Ännu en frukost och denna gång i sängen med regnet smattrandes mot fönsterrutan. Mysigt värre.
 
 
Från en morgonpromenad med världens bästa mamma. Här hade jag precis nått 500 följare på Instagram, alltså tack!! Till höger ser ni en skål med favoriter, blåbär.
 
 
Veckan innan skolan började tog jag och fröken på bilden en tripp till huvudstaden. Visiten började med ett besök på Vete-Katten. Ännu en gång, mysigt värre!
 
 
Jag har också hunnit med att möblera om lite på mitt rum. Så här ser det ut nu och jag är meganöjd.
 
 
Till sist en bild från i fredags. Mamma och pappa har köpt en varsin havskajak så medan de hade invigning passade jag på att njuta av kvällssolen på bryggan tillsammans med en bra bok. En ny sommartradition skulle jag tro.
 

En augustifotografering med Isabella

I början av augusti fotade jag fantastiskt fina Isabella igen. Det var en otroligt rolig fotografering och slutade upp i massvis med fina bilder. Här kommer några av dem.
Vad tycker ni? Så fort jag har redigerat lite fler bilder så ska jag försöka hinna lägga upp dem här på bloggen.

Kram

RSS 2.0