Ett par böcker och blommiga månader.

Det är tisdag och regnet smattrar på fönsterrutan som aldrig förr. Var tog majsolen vägen kan man ju fråga sig. Idag kikar jag lite på min Instagram och minns påsklovsvärmen och dagarna i Stockholm.
I april möblerade jag om lite i min fina sockerlåda. Secondhand fyndade koppar, Maria Gripe böcker och härliga läskflaskor fick nu också plats. Jag läste boken Fangirl som var alldeles fantastisk, läs, läs, läs!
Mamma fick jättefina tulpaner i födelsedagspresent och de fick pryda mina frukostbilder. Jag hittade även denna blommiga vårdröm när jag och mamma tog en tripp ner till stan, visst är den fantastisk!
På påsklovet gjorde jag smoothie till frukost, denna innehöll hallon, mango och apelsinjucie. Supertips! Jag var även i Stockholm ett par gånger och på bild nummer två står jag i favoritbutiken Brandy Melvilles omklädningsrum. Där skulle jag ju nästan kunna flytta in, hihi!
Förra veckan blev det första maj, hur bra?! Maj är enligt mig den bästa månaden av alla och det firades med ett besök på Sköna Gertruds café.
 
På Instagram hittar ni mig under namnet lyckostunder.
Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0