Ett par böcker och blommiga månader.

Det är tisdag och regnet smattrar på fönsterrutan som aldrig förr. Var tog majsolen vägen kan man ju fråga sig. Idag kikar jag lite på min Instagram och minns påsklovsvärmen och dagarna i Stockholm.
I april möblerade jag om lite i min fina sockerlåda. Secondhand fyndade koppar, Maria Gripe böcker och härliga läskflaskor fick nu också plats. Jag läste boken Fangirl som var alldeles fantastisk, läs, läs, läs!
Mamma fick jättefina tulpaner i födelsedagspresent och de fick pryda mina frukostbilder. Jag hittade även denna blommiga vårdröm när jag och mamma tog en tripp ner till stan, visst är den fantastisk!
På påsklovet gjorde jag smoothie till frukost, denna innehöll hallon, mango och apelsinjucie. Supertips! Jag var även i Stockholm ett par gånger och på bild nummer två står jag i favoritbutiken Brandy Melvilles omklädningsrum. Där skulle jag ju nästan kunna flytta in, hihi!
Förra veckan blev det första maj, hur bra?! Maj är enligt mig den bästa månaden av alla och det firades med ett besök på Sköna Gertruds café.
 
På Instagram hittar ni mig under namnet lyckostunder.
Ha det fint!

Om en vintagebloppis

Hallå där! Här står det tomt, igen. Inspirationen ville helt enkelt inte komma tillbaka men nu hoppas, hoppas, hoppas jag att den har det! Igår var jag nämligen på Vintagebloppisen i Stockholm, och inte bara det, jag var till och med volontär. Jag fick hjälpa alla fina bloggerskor att plocka fram innan bloppisen öppnade och plocka undan när den var slut, och en väldans massa annat där imellan förstås. Jag träffade en hel drös med underbara människor och kunde inte låta bli att starta upp denna lilla blogg igen.
Ungefär så här har jag sett ut idag och i bakgrunden kan ny skymta ett par av fynden jag gjorde på söndagens vintagebloppis. Men dem hade jag tänkt att ni skulle få en närmare titt på någon annan gång.
Dessa skor var faktiskt också ett fynd, och kanske det allra bästa då jag fick dem för noll kronor. Ja fina Absolut Lisen hade kvar dem i slutet av dagen och tyckte att det var onödigt att släpa hem dem igen, så jag fick dem. Himlar vad glad jag blev!
Ungefär så här lycklig blir jag när jag tänker tillbaka på vilken fantastisk dag jag hade. Vill bara tillbaka nu, nu, nu!
 
Kram på er alla fina!

RSS 2.0