Om ett sommarbestyr med vännen min.

Ännu en fantastiskt fin sommarlovsdag, fortsätter lovet såhär lär det definitivt bli det bästa någonsin. Klockan tio imorse träffade jag nämligen fina Louise för att äta lite frukost. Tillsammans cyklade vi till sjön där vi slog oss ned på bryggan och dukade upp en riktig höjdar frukost.
Så här såg den ut och bestod av majsbröd fyllda med en massa godsaker, melon och vindruvor, smoothie och juice. Louise stod för smoothie och frukt och jag för smörgåsar och juice.
Är inte dessa juiceflaskor de finaste någonsin? Dessutom var de fantastiskt goda. Min juice smakade äpple och mango och Louises smakade apelsin.
Min braiga vän som jag lyckorusade över sommarlov, sommarsmaker och sommarläsning med.
Himlar vad fint vi hade det, frukost på bryggan visade sig vara ett riktigt toppen bestyr. 
 
Ps. Fotade även denna fröken för någon vecka sedan, så fort bilderna är redigerade kommer de upp här på bloggen!! Kramis

Den första dagen på mitt sista sommarlov.

Sommarlov, och förmodligen det mest efterlängtade någonsin. Jag kan knappt förstå att jag nu i mer än två månader är helt och hållet ledig.
Som en liten "grattis till ditt sista sommarlov"-present fick jag den fantastiskt fina skålen på mitt skrivbord av mamma och pappa. Åh vad de är bra. Trivs förövrigt oerhört bra i mitt rum just nu, skulle helst spendera all min tid här.
Denna första sommarlovs dag har varit perfekt och bara bestått av små, lugna bestyr jag kände för just idag. Så som jordgubbsfrukost på altanen, podcast lyssnande i trädgården och en kvällspromenad med mamma. Just idag känns allt himlans bra.
 
Kramar

Pastellfärger och arton-års-kalas.

Igår fyllde min megafina vän Louise hela arton år! Födelsedagskalaset hölls dock förra helgen och nu tänkte jag dela med mig av en hel drös med bilder.
Louise och hennes pojkvän Mattias hade gjort i ordning en väldans massa god mat så som snittar, minihamburgare, ost och frukt.
Födelsedagsbarnet!
Det var en himlans mysig kväll med god mat och härliga människor.
Kramar

RSS 2.0