Pluggfri och lyckostunder.

Ni undrar säkert var jag hållit hus de senaste veckorna och svaret är bland fysik böckerna. Jag har pluggat och pluggat till dagens kursprov som fantastiskt nog var mitt sista fysikprov någonsin. Äntligen,äntligen,äntligen är det slut! Jag är supermegalycklig och tänkte därför dela med mig av några lyckostunder, för det är ju just så jag heter på instagram.
Dessa bilder kommer från november då jag spenderade långa helgmorgnar i sängen men frukostar som oftast bestod av mannagryns gröt, te och clementiner.
I slutet av samma månad fick jag ett vykort från Paris där min brevvän befann sig. Jag och mamma begav oss även till Stockholm över en dag där vi åt fantastiska smörgåsar och såg den nog ännu mer fantastiska Jonas Gardells show - Mitt enda liv.
Med december kom julen och när jag inte pluggade satte jag ihop en liten julbok och fikade mest hela tiden.
Jag hittade även dessa super söta koppar på second hand som det sen fick blev ljus i. På bilden till höger ser ni ett av mina paket jag slog in, här till fina Louise.
Clementiner var ett beroende, här fanns det till och med en liten kvist kvar på frukten, himlans fint. I julklapp och födelsedagspresent fick jag det alldeles fantastiska ni ser på bild två; en LP-spelare och en blå fåtölj, mitt rum är åh så fint just nu.
 
Nu är det dags för den obligatoriska koppen kvällste, ha det fint!

RSS 2.0