Om frukostar och vardagsmagi.

Igår var jag iväg och fotograferade lite med en himlans fin tjej. Bilder från det kommer ni garanterat få se. Men nu hade jag tänkt dela med mig av mina senaste bilder från instagram, där heter jag lyckostunder.
För några veckor sedan fick jag reda på att boken på bild nummer ett kommer att bli film! Hur magiskt är inte det? På bild nummer två ser ni en riktig kalasfrukost, mumms.
Fina Emma, här och här kan ni se mer bilder därifrån. Den andra bilden visar ännu en frukost!
Nu är det höst och då får man dricka massvis av chaite, nu har jag även införskaffat Masala Chai. Båda två är väldigt kryddiga och smakar lite som julen, åh. Kramar

Om några höstlovsbestyr.

 
Så här fint förvarar jag mina värmeljus, i min allra vackraste mugg fylld med kastanjer.
 
När denna vecka är slut är det äntligen dags för några lediga dagar. Jag har så mycket fint att se fram emot på lovet, bland annat detta.
 
❤ Redan på lördagen ska jag hitta på något kul. Jag och mina fina klasskamrater är nämligen hembjudna till Tran. Där ska vi äta vetnamesiskt och prata alldeles för mycket. Fint!
 
❤ Jag har massvis med fotograferingar inplanerade vilket innebär att jag får träffa flera personer som jag vanligtvis träffar alldeles för sällan.
 
❤ Jag ska äntligen hinna med läsningen igen, min absoluta favoritsysselsättning.
 
 
När har ni höstlov? Vad ska ni eller har ni hittat på för fint? Berätta!
 

Fotografier från en oktoberdag

Hej på er! Sitter i skolan och har långlunch så jag tänkte passa på att visa er lite bilder.
Jag och finaste Louise fotograferade lite bland löven här om veckan. När det blev kallt gick vi hem till mig och drack te, som vanligt vill säga. Kika in henne supermysiga blogg här.
Fler bilder kommer på denna finis lär ni garanterat få se.
 
Kramar

I have an excellent father, his strength is making me stronger

 
 
Pappa och en liten Felicia.
 
Idag, den tjugonde oktober, fyller världens finaste pappa år så jag kunde ju inte annat än att kika in här och säga grattis.
Grattis bästa pappa, jag älskar dig ofantligt mycket!
 

Om en händelserik vecka, hösten och kalas.

Nu har det stått tomt här ett par dagar. Veckan har varit väldigt händelserik och jag kommer inom en snar framtid att berätta något himlans roligt som hänt.
Förra helgen begav jag och pappa oss ut i hösten i sällskap av kameran. Det var så fantastiskt vackert överallt! Nu börjar dock höstens alla färger långsamt blekna och den första snön föll till och med igår! Helknasigt.
Idag är det kalasdags. Två av mina finaste vänner har fyllt sjutton år och har bjudit in mig och några klasskamrater till en liten fest. Jag ser fram emot kvällen massvis och hoppas på att jag har några bilder att visa er när jag kommer hem imorgon.
 
Ha en fin lördag,
kramar!

Den trettonde oktober.


En oktoberlördag

Äntligen lördag! Denna är min första riktiga helg på länge. Det har varit så mycket revyrep på sistone att jag nästan glömt bort hur det känns att vara helt ledig. Idag hade jag tänkt ägna mig åt att njuta fullt ut av den vackra höstdagen. Kanske ta en promenad med kameran och bara låta mig fyllas av den svala oktoberluften eller slå mig ner i soffan med en kopp te och en fin bok.
Men först tänker jag visa er hur jag klär mig en dag som denna. Idag fick den allra sötaste klänning jag har åka på tillsammans med min älskade basker. Min fantastiska Mon Amie-mugg fick också vara med på bild!
Nu ska jag fortsätta njuta av min ledighet och hitta på något höstbestyr. Är inte oktober en alldeles fantastisk månad?
 
Kramar
 
 

Om ett favoritbestyr.

Igår var det studiedag som stod på schemat, hur skönt som helst. Jag spenderade min dag med en saknad vän, Louise! Vi träffades nere på stan för att fika på mitt eviga favoritcafé: Sköna Gertruds té & kaffe.
Trivs så himlans bra där inne bland alla téer och små söta burkar. Ser ni mumin-brickorna ovanför fönstret? Åh.
Till fika blev det denna fantastiska äppelpaj med kanel och vaniljsås som smakar helt sanslöst gott! Det var inte första gången jag åt den och lär definitivt inte bli den sista.
Och här har vi mitt eminenta sällskap. Det var himlans fint att äntligen få träffa henne igen. Vi fikade, pratade och strosade runt på stan i flera timmar. Åh vad jag tycker om denna flicka!
 
Ha det fint!
 
 

Tusen miljoner miljarder ser oss fast det är så mörkt

I våras var jag med i ett Integrations projekt och gruppen jag var med i inriktade sig på konst och kultur. Tyvärr hade jag inte tillräckligt mycket tid för att fortsätta nu i höst men jag fick trots det vara med i deras fotoutställning med temat "Vem ser du?".  Dessa bilder ovan blev mitt lilla bidrag. Det var första gången jag fotograferade vackra Linnea och det lär inte ha varit den sista. Vi hade också med oss min himla snälla klasskamrat Nona som hjälpte oss med slöjan.
 
Så, vem ser du?
 
Ps. Har ni inte redan kikat in Veronica Maggios nya album borde ni göra det snarast, så himlans bra! Klickklick

Ett par bilder på Emma & revyprat


Två bilder på Emma från några veckor tillbaka. Vad tycker ni?
 
Nu har det stått tomt här alldeles för länge. Jag har nämligen varit så uppbokad att jag knappt hunnit slå upp datorn. Hela förra veckan var det revyrep som stod på schemat och nu i helgen har vi har haft fyra stycken föreställningar. Helt fantastiskt kul har det varit!!
 
Hoppas ni ursäktar mig för denna väldigt långa paus. Nu ska jag minnsan bättra mig igen.
Kramar
 
 

RSS 2.0