Om ett besök i huvudstaden.

Måndag och en välbehövlig hemstudiedag. Jag har spenderat dagens ledighet med frukost på sängen framför Love Actually, lyssnandes på julmusik och jag har till och med bakat lite julgodis. Nu hade jag dock tänkt dela med mig av min och mammas Stockholms visit i lördags. Vi var där för att se Jonas Gardells föreställning - Mitt enda liv som visade sig vara helt sanslöst bra.
Men innan vi begav oss till Maximteatern för att se Mitt enda liv stannade vi till i fantastiska Midsommarkransen på cafeét Ett skafferi.
Då vi redan ätit frukost tänkte vi att en liten smörgås och en kopp te skulle räcka. Men när vi fick våran "lilla smörgås" visade den sig vara en riktig kalas smörgås med ost, sallad, gurka, tomat, pumpakärnor och massa annat gott. En riktig överraskning.
Mitt fina sällskap, mamma.
Har ni vägarna förbi Midsommarkransen måste ni helt klart besöka denna pärla. Jag tänker definitivt åka dit igen.
I de båda rummen pryddes taken av fantastiska kristallkronor, åh så fint det var.
Efter det lyckade cafébesöket gick vi den jättekorta biten till Vintagefabriken. Ännu en pärla! Där skulle jag helt klart kunna stå i flera timmar och bara kolla på allt det vackra. Jag fick med mig något litet därifrån också men det får ni se någon annan dag.
 
Många kramar!

Kommentarer
Postat av: Belinda Breed

men så fina bilder!

Svar: åh tack så mycket!
Felicia Sjöö

2013-11-25 @ 21:49:38
URL: http://belindaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0