Förra helgen i Kungsträdgården

Förra helgen spenderade jag i Stockholm hos kusinen min, Lottie. Fredagen började med att vi hade picknick i Vitabergsparken med Lotties kompis. Hur skönt som helst ända tills det började regna. Vi trotsade regnet och åkte ut till Midsommarkransen där vi besökte Vintagefabriken som var hur mysig som helst. Är ni i Stockholm måste ni helt klart besöka den. Efter Vintagefabriken kikade vi runt lite i affärer och jag fyndade en prickig dröm som jag lovar att ni ska få se.
På eftermiddagen var vi tvugna att göra ett stopp i Kungsträdgården där vi åt glass och jag tog fotograferade lite. På kvällen åt gjorde vi tacos då det faktiskt var fredag för att sedan ta en kvällsprommenad på Stockholms gator. Ute var det alldeles ljummet och folk satt på uteserveringar trots att klockan var tio.
På lördagsförmiddagen träffade jag Matilda. Vi köpte små blommor för att göra egna kransar och gick sedan även vi till Kungsträdgården. Här höll träden faktistk på att blomma över men var himlans fina i alla fall. Vi kikade runt lite i affärerna och jag köpte ännu en prickig dröm.
Ungefär så såg min resa till Stockholm förra helgen ut. Helt perfekt vill säga.
 
Ikväll kommer mina fina vänner hit för tacos, rabarberpaj och Eurovision mys. Det kommer garanterat bli toppen. Ska ni kolla på Eurovision?
 
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0