Min påskafton

Glad påsk på er allesammans! Hoppas att ni har haft en fantastisk påskafton med alldeles för mycket godis. Så här har min dag sett ut.
Det var blommor mest överallt och findukat i matrummet som är mitt favoritrum näst efter mitt eget.
 
Jag försökte måla äggen lika fina som Tovelisas.
 
Mamma hade gjort vitchokladmousse med färska hallon, hur gott som helst!
 
Jag fick kaktusté och två av dessa muggar som jag drömt om i vad som känns som en evighet. Lycka!
 
Jag ber som vanligt om ursäkt för hur dålig jag är på att uppdatera men nu har jag lov och massvis med inspiration så nu ska det inte få stå tomt här något mer.
 
Påskkramar!
 

Blåsippsknoppar & Integrationsprojekt

Var ute och gick med mamma i skogen i söndags. Vi drack varmchoklad och åt muffins vid sjön och så hittade vi skönheten på bilden ovan. En blåsippsknopp, flera stycken faktikst! De var små, små men de fanns där.
 
Jag vet inte om jag skrivit om detta förut men jag är med i ett integrationsprojekt. Igår fick vi testa på att skulptera lite i lera  vilket var jätteroligt och jag gärna gör igen. På påsklovet ska vi iväg till Linköping för att kolla på en fotoutställning och en teaterpjäs vilket jag är säker på kommer bli toppenkul!
 
Kramar

The universe is not made of atoms; it's made of tiny stories

Här får ni se hur mina cupcakes jag bakade i förrgår såg ut. Bakning är inte min starka sida men lite söta blev dom väl i alla fall?
 
Vårvärmen som fanns för några veckor sedan är som bort blåst men solen lyser åtminstonde vilket gör otroligt mycket. När man vaknar med solen i ansiktet är det ju faktiskt helt okej att gå upp även om klockan är halv 7.
Nu ska jag göra börja laga lite Tacos, det är ju fredag trots allt.
 
Ha en fin fredagskväll!

Vårigt med tulpaner

En väldans massa tulpaner har det blivit på sistonde. Det är så fint och vårigt! Snart är hela staden fylld av blommor och åh vad jag ska fota då.
 
Idag har vi studiedag, hur skönt som helst! Ska snart bege mig till Ica för att handla lite saker till cupcakes. Blir dom lyckade får ni självklart se bilder.
 
Kram

Vindruvor, spetsgardiner och blommiga klänningar.

Idag har jag...
...druckit te och ätit världens godaste vindruvor, röda dessutom..
... beundrat mina fantastiskt fina spetsgardiner...
... och klätt mig en av mina blommiga favoriter.
 
Vad har ni gjort idag?
 

I flourish in the shadows

Lite fler bilder på Emma. Den här gången fick det bli svartvitt ändå.
 
Jag har nu äntligen fått tillbaka mitt fönster och solen strålar in som aldrig förr. Fantastiskt med andra ord! Jag har bytt till vårgardiner och ska snart fixa ordning lite på fönsterbrädan för extra vårkänsla men pelargoner, böcker och mina fina blåbärs koppar. Men först, kemiplugg!
 
Kramar

En improviserad fotostudio

Improviserade mig fram till en liten fotostudio i mitt rum här om dagen. Emma fick vara försökskanin och det blev faktiskt väldigt lyckat. Jag har inga blixtar eller liknande så det fick bli lite lampor och reflexskärm. Tanken var först svartvita bilder men att göra Emmas vackra hår svartvitt hade jag inte hjärta till. Jag har flera bilder på lager som ni kommer få se.
 
Kram

Second hand fynd & det bästa som finns

Dessa underbara blåbärs-koppar fick jag med mig hem från Second hand idag, tio kronor styck. De hade även bokrea vilket betydde hela 17 ( ! ) stycken nya böcker till bokhyllan för hundra kronor, kan det bli bättre? Böcker och porslin måste vara något av det bästa som finns.
 
Även tulpaner måste tillhöra "det bästa som finns" kategorin. Jag gav min kära Matilda en bukett igår när jag var hemma hos henne och firade hennes 17-års dag. Vi åt tacos och cheesecake, spelade spel och hade det jättetrevligt. Idag har jag också fikat med min mamma och mormor, de hör också till "det bästa som finns" kategorin.
 
Kramar
 
 
 

RSS 2.0