Vi fyller alla sprickor med tankar om hopp

Här om dagen var jag på bokrean med mamma och vi fyndade hela fem stycken böcker till priset av en och en halv. Den översta som ni ser på bilden var till mig, jag har hört mycket om att den ska vara bra. Är det någon som har läst den? Vad tyckte ni om den?
 
Gårdagen var helt perfekt, solen sken hela dagen och termometern visade på sex plusgrader. Vårens första dag av Laleh spelades på repeat i hörlurarna och allt var toppen. Jag spelade musik och teater med fina vänner och stötte på världens bästa mormor och pratade om tussilago. Lycka!
 
Jag måste också passa på att säga grattis till världens finaste vän, Matilda! Du är bäst!!
 
Just nu sitter jag i skolan och även idag skiner solen. Att lite solsken kan göra så mycket.
Kramar

Lite bilder & lite prat

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bloggen står och förfaller vilket känns hemskt tråkigt. Förra veckan hade jag skolan att skylla på men den här veckan har jag ju lov och har ändå inte bloggat något. Jag får väl skylla på vintern, hur fruktansvärt oinspirerande den är. 
                
Har inte fotat något särskillt på ett tag så ni får se ännu några bilder från min weheartit. Nu vill jag inte ha något annat en vår!! Blommor, fågelkvitter och solsken genom fönstret.

På tal om fönster är det kolsvart på mitt rum just nu, vi håller på att renovera fönsterna så i mitt rum känns det som svartaste natten dygnet runt. Idag har jag varit i Norrköping med min fina mamma och fick med mig världens finaste hatt och en supergo tröja hem. Får jag tid och lust ska jag ta fram kameran och visa er hur fin både hatten och tröjan är.

Nu ska jag ta fram symaskinen och sy upp en kjol vilket jag länge, länge funderat på att göra men det har aldrig blivit av. Efter det gör jag mig nog en kopp te och gömmer mig i mitt kolsvarta rum med en bok eller något liknande.
 
Ha en fin kväll!
Kramar
 

Senaste från Instagram

De senaste bilderna från min instagram @feliciasjoo
 
Har världens sötaste mamma som just kom upp med en kopp te och lite pluggodis. Har två prov i veckan så jag har lite att göra om man säger så. Det är också på grund av det som jag inte har hunnit fota så mycket på sistonde (okej, jag fotade igår men ändå..)men efter den här veckan är det ju sportlov så då ska jag se till att vara lite kreativ igen!
 
Kram

Fint från Weheartit

Lite så här ser det ut på min Weheartit just nu, den hittar ni här!
 
 

sjunde februari.

Jag har fortfarande problemet att mina bilder blir i jättedålig kvalité när jag förminskar dom, vore toppen snällt om någon hade något tips för hur jag ska göra!
 
Nu tycker jag att minusgrader kan gå till plus och snö till vitsippor. Åh vad jag vill ha vår!!

En dröm och rosiga lakan

Så här fint har jag på mitt rum just nu. Rosiga lakan och dröm över sängen. På andra bilden ser ni nattlinnet jag köpte på Second hand igår, såå fint. Har redan massa inspiration för framtida fotograferingar.
 
Tänkte förövrigt lägga upp lite fler bilder på Isabella förut med kvalitén på bilderna blev jättedålig och jag har ingen aning om vad det beror på. Så tyvärr blir det nog inga mer bilder på henne för tillfället förns jag har löst problemet.
Någon som vet vad det kan bero på?

Årets första semla

Har precis ätit årets första semla, och åh så gott det är!
Idag har vädret varit helt underbart! Solen har strålat hela dagen och termometern har visat endast 2 minusgrader. Jag och mamma började dagen med en tur till Second hand där vi fyndade tre böcker och ett fantastiskt fint nattlinne som säkert kommer synas på någon fotografering framöver. Allt för bara 80 kronor.
Kramar
 

RSS 2.0