En sammanfattning av året: Januari - Mars

Då var året tvåtusentretton nästan över, det har gått alldeles rysligt fort. Jag har haft ett himlans fint år och tänkte nu sammanfatta det lite. Vi börjar med januari, februari och mars.
Januari började med en massa fina vänner och ljuslyktor i himlen. Ett par dagar senare fotograferade jag Matilda. Jag använde då min reflexskärm för första gången vilket gick lite halvdant om jag ska vara ärlig men bilderna blev himlans fina ändå! En dag satt jag med Emma på sultans i flera timmar, vi pratade om allt mellan himel och jord. Ett cafébesök jag väl kommer ihåg. Jag fotograferade också Isabella för andra gången och fick massa té och en fantastiskt fin mugg som tack. Jag förevigade mina tulpaner, den vackra snön och min fina-händelser-burk som snart ska öppnas.
 
I Februari var det bokrea vilket resluterade i ett helt gäng nya böcker till bokhyllan. Jag sydde mig en liten vimpel med ordet Dream som jag hängde över sängen och köpte mig ett fantastikst fint nattlinne på second hand. Snön låg fortfarande kvar men jag längtade något fruktansvärt till våren. Fettisdagen kom så jag åt semlor (med vanlijkräm såklart) och fotade en annan dag några dansare i Tallåsaulan, superkul.
 
Mars var månaden då påsken inträffade och våren smög sig på. Jag fick mina första Mon Amie muggar i påskägget, åt en supergod efterätt (vit chokladmousse toppad med hallon) och målade kaniner på äggen. Jag spenderade också mycket tid vid fönstret och mina spetsgardiner och bakade endel. Jag gjorde mig också en liten fotostudio i rummet och passade på att fotografera fina Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0