Några boktips

Hallå där! Förskräckligt länge sedan jag delade med mig av något här. Med minst ett prov i veckan finns det inte så mycket jag kan göra åt det tyvärr men jag är mycket tacksam över att ni fortfarande kikar in då och då.
 
Jag hade tänkt mig att dela med mig av några av de böcker jag läst på sistonde. Vi börjar med två.
Looking for Alaska - John Green
Har lite svårt att beskriva vad boken handlar om men kika in här så får ni en liten beskrivning.
Den här boken läste jag i början av året. Hade skyhöga förväntningar och blev därför lite besviken när den inte var så bra som jag trott. Det finns massvis med fina citat men jag saknade en ordentlig handling. Trots detta tycker jag helt klart att det var en läsvärd bok.

Torka aldrig tårar utan handsdkar 1.Kärleken - Jonas Gardell
Ingen kan väl ha undgått att ha hört talas om denna bok? En rörande berättelse om Stockholm på 80-talet och HIV-epedemin som pågick. Jonas Gardell skriver på ett så fint sätt att man inte kan låta bli att tycka om boken, för att inte tala om karaktärerna. En fantastisk berättelse som jag tycker att alla borde läsa, eller i alla fall se på serien. Jag har inte läst fortsättningen men ska garanterat göra.
 
Kramar

åttonde april

En till bild på finfina Matilda från Lokstallarna.
 
Snart ska jag ta min gula cykel och bege mig till skolan. Sovmorgonen på måndagar är verkligen toppen! Då har man tid för långa frukostar och kanske till och med lite serietittande. Helt perfekt.
 
Ha en fin måndag!

Födelsedagsfiranden & vårprat

Så här fina blev kakorna som jag och mormor bakade i onsdags, och hur goda som helst dessutom.
 
Idag fyller världens bästa mamma år, GRATTIS! Snart kommer släkten och vi ska fira både mamma, mormor och kusin, toppen roligt. Tänk vad härligt att fylla år på våren. Jag kan inte riktigt prata om annat än våren, vädret och värmen. Det ska bli hela 12 grader nästa helg, åhh!
 
Ha en fin söndag!


Kvällssol vid lokstallarna

Jag har haft några riktiga toppen dagar. I onsdags bakade jag kakor med mormor och fikade i kvällssolen på balkongen. I torsdags bestämde jag och Matilda oss för att ha picknick i det fina vädret. Vi köpte jordgubbar, kakor och chokladägg, satt på bryggan och hade det allmänt skönt. När det började blåsa bestämmde vi oss för att gå till lokstallarna och fotografera lite. Ljuset var helt fantastiskt och se så fina bilder det blev. Hon är så snygg min vän.
 
Igår var jag iväg till Linköping med Integrations projektet. Vi var på en fotoutställning med bilder av Mattias Klum, han är så duktig! Bilderna var helt fantastiska. Efter utställningen åt vi lunch i ett växthus för att sedan bege oss mot en teaterföreställning. Det var den konstigaste men nog också roligaste teatern jag någonsin sett.
 
Så har mina senaste dagar sett ut.
Vad har ni gjort?
 
Kramar

Påsklovs frukost

Påsklovet måste vara det perfekta tillfället att göra en riktig super frukost. Att sedan äta den i sängen med en spännande bok gör inte saken sämre.
Både idag och imorgon ska det bli 7 grader ute, så skönt! Nu måste ju faktiskt våren vara här på riktigt.
 
Ha en fin dag!

RSS 2.0