heartbeats

Fotade idag finaste Emma (som ni hittar fler bilder på här,här, här och här). Jag blev mycket nöjd med bilderna och det tror jag att Emma också blev. Efter fotograferingen avrundade vi med te och muffins, hur mysigt som helst.
 
Har ännu en fotografering inplanerad på fredag och åh så kul det är. Det var alldeles för länge sen jag hade en "riktig" fotografering som den här. Okej jag såg nu att det inte ens var en månad sen men bara det är alldeles för länge..!
kram
 
Heartbeats - Jose Gonzalez

This slope is treacherous, and I like it

 
Sitter och lyssnar på Taylor Swifts nya album Red och jag vet att jag sagt det förut men det kan inte sägas för många gånger, det är helt fantastiskt! Så lyssna, lyssna, lyssna! Ska nu gå och göra lite te och njuta av att inte behöva gå till skolan imorgon.
kramar
 

tjugosjunde oktober

höst fint i mitt fönster.
 
Äntligen höstlov! Det ska bli hur skönt som helst med en veckas ledigt även om jag hade med mig en ryggsäck full med böcker hem och alltså kommer behöva plugga en hel del. Jag börjar lovet med en tur till norrköping med familjen och hoppas på att kanske komma hem med ännu en klänning till garderoben hihi.
 
Vad ska ni göra på höstlovet?

I'm captivated by you baby

Bjuder på ett fint citat av Taylor Swift på denna tomma blogg. Taylor släppte förövrigt sitt nya album "Red" igår som alla borde lyssna på, helt fantastiskt!
 
På lovet har jag planerat massa fotograferingar så då kommer jag förhoppningsvis ha något att visa här för en gång skull. Känns så tråkigt när det står tommt en hel vecka i sträck..!
kramar

Brevvän

Gissa vad? jo jag har fått en brevän, hur kul är inte det? Jag har alltid älskat att skriva brev men har aldrig haft någon att skriva till. För några veckor sen såg jag på instagram att det var en som ville ha en brevvän och idag landade ett brev från henne i min brevlåda. Om det inte vore för alla läxor (som vanligt) skulle jag sätta mig och svara på en gång men jag ska i alla fall försöka att skicka tillbaka ett brev så fort som möjligt.
 
Nej, homework time!
kram på er

Höstlista från tumblr

nu i höst vill jag..
 
alla bilder är tagna från tumblr, ni hittar dom här.

lite fler höstbilder

Två till bilder från höstfotograferingen jag och Matilda hade här om dagen. Blev lite olika redigeringar och skulle ni vilja lära er någon av dom är det bara att skicka en liten kommentar så kanske jag till och med kan fixa en video :)
 

Höst och plugg

Var som sagt ute och fotograferade lite med Matilda här om dagen. Ovanför ser ni en av mina favorit bilder på henne. Har glömt att fota min kopp jag köpte på Second hand men jag ska göra det när alla dessa prov är slut! Jag lovar!

Kramar

lördagen den sjätte oktober

En liten bild Matilda (som inte har en blogg) tog på mig igår i höstskogen.
 
Hej hopp! Är medveten om hur tomt det varit här i veckan men ska försöka se till att det inte blir så igen. Var på Second hand imorse och köpte en super gullig kopp som jag tänkte visa er imorgon, och nu har jag tjänat vuxen poäng och gjort broccoli paj som jag ska bjuda familjen på.
Kramar

RSS 2.0