Raggsockor och snö

En bild på mina fantastiska raggsockor jag helst skulle ha på mig dygnet runt.
 
Sitter och tittar ut genom fönstret och ser hur snön faller, åh! Nu är det bara att hoppas att den lägger sig så vi får lite adventssnö på söndag. Ska snart iväg på utvecklingssamtal, det första på nya skolan och allt. Det går förhoppningsvis bra, men när jag kommer hem hade jag nog tänkt sätta mig och sätta ihop den där jullistan jag lovade er. Om jag inte kommer på att jag har missat något plugg vill säga... Imorgon kommer jag nog inte kunna lägga ut den då det är både musik spelande och teater, otroligt kul om ni frågar mig.
 
Ha en super mysig kväll,
kramar!
 

en sista bild och en längtan efter julen

Det var förmodligen sista bilden på Emma för den här gången, det skulle vara super om ni ville säga vad ni tycker om bilderna.
 
Kan ni förstå att det är bara 34 dagar kvar till julafton? Längtar massvis till första advent då man får börja julpynta lite smått, lyssna på julmusik och baka lussebullar. Tänkte försöka slänga ihop något liknande höstlistan jag gjorde för några veckor sedan fast med varför jag älskar julen istället och visa er lite senare men inte idag för nu ska jag läsa.
Kramar

These are the days of endless dreaming

De två senaste bilderna från min instagram @feliciasjoo.
 
Var och fikade med världens bästa Matilda (som har skaffat blogg, KLICKLICKKLICK!) på stan idag. Vi gick runt och drömde om paris, klänningar och framtida lägenheter i timmar. Super mysigt. Det blev tyvärr ingen fotografering förra helgen på grund av det dåliga vädret men imorgon får ni nog se några fler bilder på Emma.
Kramar

fin emma & läxor

fin emma !
 
Plugg,plugg,plugg vilket bloggen tyvärr får lida av. I helgen är i alla fall ännu en fotografering planerad så helt tommt ska det nog inte bli :) Du ska jag ägna min tid åt biologi och kemi boken.
kramar
 

RSS 2.0