Måndag

Hallå, slänger in en liten bild så här i bloggtorkan..

.. kram!

didn't I tell you


en bild jag totalt glömt bort att jag hade.

Gissa vad?! Nästa söndag åker jag och mina musikklass kompisar till tjeckien!!! Det kommer bli så otroligt kul och kameran följer såklart med. Dock kommer det nog bli ganska dålig uppdatering under veckan jag är borta men ska försöka fixa några tidsinställda inlägg till dess :)

kramar

syren i kvällssol

Var ute och fotade syrenerna lite tidigare ikväll. Ljuset var så otroligt fint så jag kunde inte låta bli även fast jag vet att jag fotar alldeles för mycket blommor.


Vad tycker ni?

Nu blir det tisdagsmys med det näst sista avsnittet av Desperate Housewives.
ha en super mysig kväll

the perks of being a wallflower


Så här har jag spenderat min eftermiddagen, i solen på altanen med en underbar bok. Ni som gillar udda och mysiga böcker borde absolut läsa den, så söt!!

ett kort och ganska tråkigt inlägg men ska sätta mig och redigera lite nytagna bilder till er nu,
kramar!

Örhänge

Köpte för flera år sen ett par fjäder örhängen. Har aldrig använt dom så bestämmde mig för att göra om det ena lite och så här blev resultatet.

Blev riktigt nöjd faktiskt, kommer garanterat använda det mer nu än innan då det bara var fjädern.

Vad tycker ni ?

Linda Pritchard

Igår hade musikklass niorna (där bland jag!) konsert med ingen annan än Linda Pritchard!! Det var så otroligt kul, tror aldrig jag gjort något roligare. Vi har repat hur länge som helst känns det som och nu är det bara slut, det känns hel konstigt! Pappa filmade lite så ska försöka få upp några videos här på bloggen:)

Så länge får ni lyssna på den här:


en liten bild som inte har med någonting alls att göra.


Min favorit


bildkälla: http://www.annhe.com/in-bloom

Denna bild måste nog vara en av mina absoluta favoriter och skulle själv mycket gärna ha velat tagit den. Tyvärr är det inte så utan det är denna duktiga tjej som gjort: Ann He

Titta och njut av alla underbara bilder!

Just me and my thoughts sailing far away


en bild finfina matilda tog på mig när vi var ute och fota bland vitsipporna,


MagnoliaFotade magnolian för några dagar sen och var tvungen att visa er bilderna. Jag vet att det har blivit mycket blombilder nu på sistonde men det är ju så fint så här på våren med alla vackra färger och då blir det mycket blomfotografering.

Vad tycker ni?:)

anémonas

Sitter och pluggar spanska, vi har verb prov imorgon. ush och fy på det! Bjuder på en liten bild från när jag och Matilda var ute och fota förra veckan innan jag återgår till pluggandet.abrazo

ljusa drömmarVa med Matilda på valborg och vi bestämmde oss för att gå ut i vitsipporna och fota lite. Dessa bilder är en liten del av reslutatet, ni kommer få se mer :)

förlåt för den dåliga uppdateringen, jag ska försöka bättra mig!

godnatt farmor ♥


2/5-12

RSS 2.0