Nytt & enkelt

före

efter


ändrade om lite på bloggen, var så trött på den gammla designen. Denna blev väldigt enkel men kommer inte stanna länge!

Duger den?:)

tryck F5 om du inte ser den!

Sjung


mitt fina kvick halsband ♥

Ojoj. Ännu en gång har jag inte bloggat på.. länge!!! Jag ska försöka bättra mig men jag vill inte visa saker som är helt ointressanta för er. Har massvis med fotoidéer så när jag hittar en passande modell ska ni nog få lite nya (förhoppningsvis) fina bilder att inspireras av!:)


Brighter than the sun


ännu en vår bild♥

Ska snart bege mig till Matilda för att sen gå och träffa några andra tjejor som vi ska äta pizza med och sedan..... KOLLA PÅ HUNGERSPELEN! Det ska bli så otroligt kul! Har längtat efter den här dagen jag vet inte hur länge!:D
Tycker i alla fall att ni som inte läst Hungerspelen böckerna absolut borde göra det.

Ha en toppen fredag!

Kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten
Ja nu kan man ju verkligen inte säga att det är vinter längre, idag har det varit hela 16 grader ute. HELT UNDERBART! Jag och Matilda satt ute hela lunch rasten och fick även sitta ute och jobba med spanskan, hur skönt som helst :)

Gaaaaaaahhhh, hunger spelen har premiär imorgon!!! Snacka om att jag längtar, har varit alldeles hyper hela veckan! Någon mer en jag som ska kolla på filmen?:)

kramar!

spring

VÅR! ♥

Är super fotosugen så är det någon som känner, åh vad roligt jag vill modella lite för dig, släng in en kommentar! :D

old stuff


När man inte har något annat vättigt för sig varför inte visa er ett skåp proppat med massa gammla grejor? :) Ja vårat hus är verkligen proppat med gammla grejer som (i alla fall endel av dom) gör sig riktigt fina på bild.

Amanda & Disa #3Sista bilderna på Amanda och Disa som skulle ha kommit ut igår kväll, förlåt!!

Vår väder och en längtan till sommaren


bild från i sommras.

Solen lyser idag igen och jag ska snart iväg och träffa Matilda. Jag gissar att en stor del av dagen kommer spenderas ute i de 10 plus grader vi har här :)

Lägger nog ut några mer bilder på Amanda och Disa i kväll så kika in då!

Amanda & Disa #2


Två bilder till på mina super söta tjejor Amanda och Disa!

Solen lyser och det är plus grader ute, nu är det nog äntligen vår! Ska ut och gå med mamma om en stund var det tänkt, en sånn här dag kan man ju bara inte sitta inne!:)

Har våren kommit till er än?

Amanda & DisaFotograferade mina fina vänner Disa (vänster) och Amanda (höger) idag, super kul med lite nya människor att fota! Bilderna ovan blev två favoriter. Flera bilder kommer det lovar jag !

Ska ni titta på melodifestivalen ikväll? Vem tycker ni ska vinna ?:)

Dagens frågaSvar: Japp, jag har gått i truppgympa när jag var yngre ^^ Slutade pga att jag tyckte att ledarna var allt för tävlingsinriktade och jag hade helt enkelt tappat suget! Vad var det för bild du sätt? nu blir jag nyfiken haha :)

En liten upplysning till er andra,
det är helt okej att ställa frågor även om jag inte har frågestund! Jag svarar på det mesta :)

RSS 2.0