Resan till Tjeckien - på gränsen

På bilderna ovan var vi nästan över i Tjeckien. Vi stannade och tog en paus på denna enormt vackra plats.

Tidsinställda inlägg

Har nu fixat 4 stycken tidsinställda inlägg som kommer upp under de två veckor jag är på Öland. Ska även försöka mobilblogga lite om blogg.ses app vill fungera.
 
Uppdaterar annars som sagt på Instagram så följ mig gärna där :) @feliciasjoo
 
ändrade bakgrunden på nya designen till bara lila istället för med pioner, upptäckte att det blev lite rörigt så det fick bli så här i stället. Ser du det inte? tryck f5

Emma Schwartz #2

Två bilder på fina Emma från fotograferingen förra veckan. Vad tycker ni? Blir super glad om ni vill kommentera! :)
 
Åker till Öland imorgon och kommer förmodligen vara borta i två veckor så jag sitter och försöker fixa lite tidsinställda inlägg till er :) Vill ni ha ännu mer uppdatering så följ mig på Instagram, @feliciasjoo ,där ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt.
 
Kramar!

sommar ändring

 
bestämmde mig för att göra om i designen lite, behövde något sommrigare och så här blev resultatet.
 
Ser du inte den nya designen? tryck f5!

Emma Schwartz

Fotade som sagt Emma för några dagar sen och detta blev den absoluta favorit bilden. Är hon inte super fin?

Instagram

 
Jag har nu äntligen fått min super fina Iphone och har därför också kunnat skaffa Instagram!! Heter där feliciasjoo som ni ser ovan och skulle bli super glad om ni ville följa mig :)
 
Fotade Emma för några dagar sen så ska sätta mig och redigera några bilder så ni får se, en finns redan på instagram ;)

kramar!

sommarblommorResan till Tjeckien - tyskland


Två svartvita bilder från när vi stannade på ett vandrarhem i Tyskland, på väg till Tjeckien.

Harry Potter wannabees & American Pancakes


Så snygga var jag och Amanda när vi kolla på Harry Potter igår! Dock glömde vi våra galet snygga Ravenclaw halsdukar. Idag har vi kollat på Desperate Housewives näst intill hela dagen förutom timmen då vi lagade American Pancakes, ser det inte läskigt gott ut? Det var det i alla fall!

Här har ni receptet: KLICK!

Pottermys med AmandaÄter man så mycket nyttig mat som jag gjort idag måste man nu få mysa till det med Harry Potter, chips, choklad och AMANDA♥

Den blomstertid nu kommer


Bild 1&2: 9a1 ♥
Bild 3: Så såg jag ut dagen till ära


Igår slutade jag 9an. Känns hel konstigt att inte komma tillbaka till Tallåsskolan i höst. Det ska blir otroligt kul att börja gymnasiet men kommer sakna min fina klass otroligt mycket! Gårdagen var faktiskt lite plågsam, nästan alla grät floder där bland jag.

Det possitiva med allt är att nu är det äntligen sommarlov, åhhh så skönt!

Vad ska ni göra i sommar?

Resan till Tjeckien - danmarkTänkte börja visa er lite bilder från klassresan till Tjeckien. Dag ett åkte vi alltså igenom Danmark och bilderna ovan är där ifrån. På ett av våra stopp tog jag och Emma en liten promenad. Danmark verkar vara ett väldigt mysigt land, alla husen var jätte söta men dock såg vi knappt en enda människa så just den byn verkade lite övergiven.

Fler bilder, då förmodligen från Tyskland, kommer så snart som möjligt :)

Kramar!

Hemma från Tjeckien

Har nu kommit hem efter en fantastisk resa till Karlovy Vary i Tjeckien. Har inte hunnit redigera några bilder än men tänkte sätta mig och göra det nu så ni får se hur jag har haft det :) Hann tyvärr inte med att fixa några tidsinställda inlägg som ni kanske märkte, ber tusen gånger om ursäkt.

kramar!

Avslutningsmiddag

I onsdag var det dags för avslutningsmiddag för niorna. Jag tog inte med mig min kamera men tog några bilder med Kristinas. Kristina har tagit den andra bilden på mig och Emma.Håller på och packar
eftersom jag åker till Tjeckien imorgon!! Ska försöka fixa några tidsinställda inlägg men tror inte jag kommer hinna med så många. Ni får massvis med bilder när jag kommer hem istället :)

RSS 2.0