första bilden från öland

Här kommer första bilden från Öland. Jag kommer att visa fler senare i veckan.
 
Ja förkylningen har inte blivit bättre till idag, snarare sämre så jag har inte kunnat gå ut och fota något idag heller. Nu hade jag istället tänkt att mysa till det lite med glass och film.
 
Kramar

En stor förändring

Här är förändringen jag pratade om för ett tag sen. Ni kanske tycker att den är vit och tråkig men jag tror att det kommer bli super :)
 
Ser ni den inte? tryck f5
 
 
 
 
 
 

Tre veckor kvar

 
Solen lyser in genom fönstret och här sitter jag, genom förkyld och hostar som en jag vet inte vad. Hade planerat att gå ut och fotografera lite idag men som ni kanske förstår blev det inget av det. Istället får ni se en bild från vackra Karlovy Vary. Har massvis med ovisade bilder från Tjeckien och även från Öland så jag får väl visa dom bilderna nu medan jag är sjuk :)
 
Tre veckor kvar tills jag börjar gymnasiet idag, åh vad jag längtar. Japp, jag är komplett galen!

Senaste från Instagram

Blåbär och mjölk till frukost och barfota fötter i morgon ljus, kan det bli mer sommar?
 
Bilder liknande den första har ni ju redan sätt en gång, var bara tvungen att dela med mig av det på instagram också. Den andra bilden föreställer mina och Amandas super snygga cupcakes, dom var lika goda som snygga.
 
Den första bilden är från liseberg som jag besökte med familjen på hemresan från Öland. Solnedgången bredvid är från självaste Öland, kärlek ♥
 
En liten uppdatering från Instagram alltså, borde jag göra fler inlägg där jag visar mina instagram bilder i framtiden?
 

25 Juli

Nu ska jag gå ut i solen,
 
ha en bra dag!
 

En fråga

Fick en fråga här om dagen som jag tänkte svara på. Den löd så här:

Vilket gymnasium ska du gå på ? :)
 
Svar: Jag ska gå på Katrineholms teckniska collage (KTC) med inriktning natur. Ser fram emot detta oerhört mycket och skulle gärna börja nu på en gång :)
 
Ber om ursäkt för det korta inlägget.
 

en ursäkt & en kopp te

Det första jag ska säga är hur hemskt ledsen jag är för att jag inte bloggat på så flera veckor. Tror aldrig att bloggen stått tom från nya inlägg så här länge. Ska jag vara helt ärlig har jag varken haft ork eller lust att blogga men nu är jag förhoppningsvis tillbaka! Har lite nya idéer så vi får se om några förändringar kanske sker om inte allt för lång tid.
 
Här kommer i alla fall lite bilder jag tog idag, måste få säga att jag blev riktigt nöjd med känslan.
 
 
Vad tycker ni?

Fina överraskningar

 
I förrgår natt kom jag hem från en super härlig semester på Öland. Upptäckte då att jag fått ett brev och ett paket jag väntat på. I paketet låg det underbart fina iPhone skal ni ser på bilden över, i brevet stod det att jag kommit in på mitt första val till gymnasiet, natur! Fick alltså två väldigt fina välkommen hem presenter :)
 
Nu ska jag snart iväg och träffa Amanda som varit i Spanien under dessa två veckor jag varit på Öland. Och för er som inte lydde och gick in på hennes blogg sist... här får ni en ny chans ;) AMANDAS BLOGG!
 
Massa kramar!
 
 

Emma Schwartz #4


amandur.blogg.se

Finaste Amanda som ni ser på bilderna ovan har skaffat blogg, kika in på den här---> http://amandur.blogg.se

Emma Schwartz #3

Ännu lite bilder på fina Emma. Finns en till på lager så dessa är bland dom sista.
 
Vad tycker ni?
kram

RSS 2.0