Bloggpaus

På senaste tiden har jag börjat sätt bloggen som ett jobbigt måste, jag har helt tappat inspirationen för att blogga. Har därför bestämmt mig för att ta en liten bloggpaus tills jag får tillbaka inspirationen och får lust att blogga igen.
 
Jag hoppas verkligen att ni stannar kvar för jag kommer komma tillbaka och börja blogga igen, jag vet bara inte om hur länge. Om ni vill får ni gärna börja följa mig på bloglovin så får ni direkt ett meddelande när jag är tillbaka.
Follow on Bloglovin
 
Under tiden hittar ni mig också på Instagram: Feliciasjoo och tumblr: feliciasjoo.tumblr.com där jag kommer fortsätta uppdatera.
 
Tusen kramar!
 
 

Fika med Matilda

I förrgår var jag och Matilda och fikade på stans nya café. Det var super mysigt med stora te muggar och blommiga dukar, när jag ska fika i framtiden kommer jag definitivt gå dit.
 
Nu ska jag snart ner på cykla ner till stan (i regnet) och hämta några bilder jag framkallat till mitt rum, det kommer bli så fint. Ni får se hur det blev sen när det är klart :)
 
kramar
 
 

min tumblr

Ni har väl inte glömt att ni kan följa mig på tumblr?
 
Ni hittar den här: http://feliciasjoo.tumblr.com/
 
har ni också tumblr? kommentera gärna vad ni heter så jag kan följa er!

if i ruled the world

 
If I ruled the world, every day would be the first day of spring. Every heart would have a new song to sing, and we'd sing of the joy every morning would bring.
 
If I ruled the world, every man would be as free as a bird. Every voice would be a voice to be heard, take my word we would treasure each day that occurred.
 
En super fin låt som jag tyckte passade perfekt till dom vackra blommorna på bilderna.
 
Låten hittar du här!

beneath the apple tree

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig och hjälpt mormor att tvätta fönsterna på nedervåningen, jag börjar äntligen känna mig lite bättre. Bestämde mig därför för att gå ut och fota lite i kvällsljuset vid äppelträden. Resultatet blev bilderna ovan.
 
Är så sugen på en riktig fotografering nu så finns det någon som känner sig manad att ställa upp som modell, kommentera ! :)
 
 

RSS 2.0