Stay beautiful
fullt upp

jag är ledsen för att det blivit så lite bloggande på sistonde men jag har haft fullt upp och helt enkelt haft tid för att sätta mig vid datorn.  Jag ska försöka ta mig tid att blogga oftare men kan inte lova något för skolan mm tar upp massvis med tid för tillfället !

När jag inte bloggar så ofta kan ni ju alltid underhålla er själva genom att titta på denna underbara video ! :)
Kramar !

Läxor kan gå och lägga sig... !

Skulle egentligen bara vilja ta det lugnt idag men nej, mattediagnosen på torsdag gör att det blir plugg istället ! USH !

Fick en liten kommentar av min käre vän esmeralda att man inte ska gå på halstabletterna utan man ska tydligen stoppa dom i munnen i stället ( se inlägget nedan ^^ ) Vilket är mycket sant, det kanske va därför som det halsonda inte släppte? haha :)

Blev ett kort och tråkigt inlägg men jag ska faktiskt gå ner och koka en kopp te och ta en smörgås nu !:)

hejsvej !


God morgon

Tänkte bara säga god morgon, ska dra mig till skolan snart ! :)  Jag har fruktansvärt ont i halsen så för tillfället går jag på halstabletter och hoppas på att jag inte ska behöva bli sjuk !  Tjejerna i klassen har nämligen tjejkväll imorgon och jag tror att kameran får hänga med :)

Ha en bra dag ! :D


Why you gotta be so mean ?Om du inte tittat på videon än så föreslår jag att du gör det, en helt otroligt tjej! Hon gör mig glad även i mina mörkaste stunder :)  jag har sagt det förut och säger det igen, hon är heeelt otrolig :) Titta och njut !

För er som har spotify :) KLICK !

The blind sideEn kompis tipsade mig om den här filmen så jag tänkte att jag skulle ta och se den nu. Med en skål med ostbågar ett glas med cola och en mysig filt kan det ju inte bli annat en toppen ? :)

One day we will be remembered
Va ute och fota lite imorse då det var toppen fint väder men nu helt plötsligt blev det alldeles grått och dystert ute, ush ! Men den sista bilden visar på att vi faktikst är påväg mot min favorit årstid, våren :) Med alla fåglar som kvittrar, blommorna som slår ut och att inte behöva ta på sig massa tjocka kläder som man knappt kan röra sig i !

Bilderna kanske inte blev dom roligaste men det finns inte så mycket att ta kort på såhär på vintern så nu längtar jag extra mycket till våren :)


if this was a movie...Vad tycker ni? vart bilderna något att ha ?:) Själv blev jag faktiskt väldigt nöjd men redigeringen på bilden på mig vart lite fail men aja ^^

Känner att jag har vart väldigt kreativ idag faktiskt, först bakat, sen fotat och nu sitter jag och ritar hah :)

KRAMAR !Smygtitt

Här får ni en smygtitt på vad jag hade tänkt att fota nu ! :)
Blåbär & Choklad muffins

Har just bakat muffins. Blandade ihop ett litet eget recept och ska nu smaka dom! Dom ser väldigt fina ut så det är bara att hoppas att dom är lika goda som dom ser ut :)

Ny adress

Ja, det är alltså här jag befinner mig nu. Varför jag gjorde en helt ny blogg i stället för att bara göra i ordning min gamla var för att jag behövde en ny start ! Ny lust till att blogga så jag kännde att det här var lika bra :) Designen på den här bloggen är inte riktigt klar så förbered er på lite förändringar !

Nu mera ska jag även försöka att lägga ut mera bilder men framför allt att blogga mera och inte vara så slö som jag varit de senaste veckorna.

Nu blir det fredagsmys och tacos, great :D

Kram !

RSS 2.0