Kul med Photoshop
Det här tillbringade jag och Louise våran fredag med, inte så välgjort men otroligt kul hade vi :)


Lördag med amanda

Dagen har spenderats med käraste Amanda, vi var ute och fota och så här blev resultatet :)

En förändringDå var den nya designen på plats, själv känner jag mig jätte nöjd :)

Om ni inte kan se den tryck på F5,

vad tycker ni ? :)

stök

håller på att fixa om på bloggen så det kan se lite stökigt ut för tillfället men det är det värt om resultatet blir bra... :)

Louise Culmsee
oops I did it again... !

Förlåt för att jag inte bloggat på så länge, tror att det beror på denna grymmt tråkiga design ! Den gör det oerhört tråkigt att blogga så nu ska jag snart börja mixtra på en ny.  Just nu håller jag på att redigera lite bilder från när jag fotade Louise så dom kommer nog upp på bloggen snart ! :)

Kramar och Ursäkter !

Ett löfte

Fick hem ett paket från bokus idag som jag hade tänkt att visa er senare vad det innehöll så nu får ni vara lite nyfikna ett tag :) Hade också tänkt att lägga ut lite bilder på Louise som jag tog igår men det får också bli sen ! ;)

Nu blir det plugg,
Ellie Goulding – Bright Lights är skivan som jag dukar på högsta volym för tillfället, eller nästan i alla fall :)

what a beautiful day

Dagen spenderades som planerat med louise ! Den började med att vi blev väckta av två små skitungar vid namn Megan och Tobias :) Tjugo över sju ringde dom, yeyyy! -.- Vi som hade sovmorgon för en gång skull hah :)

På förmiddagen red vi en lång runda i snöovädret, mysigt men ohyggligt kallt. När vi kom hem så fotade jag Louise lite, hade tänkt att lägga in bilderna på datan och redigera dom nu men sen kom jag på att det nog blir läxor i stället så ni får nog vänta till imorgon med att se dom ! (;
Men här får ni ett smakprov som jag kopierade från Louise blogg :)
Ni måste även kolla in det här, (länk), otroligt kul om ni frågar mig haha :) Denna sköning gjorde min dag ! :)

Kramar !


I will do it all for you

I kväll ska jag till Louise och sova där eftersom att vi har friluftsdag imorgon och vi ska rida ! :D Det kommer bli toppen, vi ska äta gelé hjärtan (dagen till ära) och Ben & Jerry´s ! :D :) Jag tar med mig kameran så några bra bilder blir det nog. :)

Så här ser jag ut idag !:)


kram !

Smile

om ett tag kommer käraste amanda och hämtar mig och då bär det av till ebba där carro också kommer befinna sig ! :) jag känner på mig att det här kommer bli en toppen dag ! :D
Isn't it obvious that I love you ?


How wonderful life is while you're in the worldHelt underbar låt, en svår sång som hon gör lika underbart som orginalet :)

Mysig eftermiddag

Min eftermiddag har spenderats med Louise ! :) Super mysigt !
Vi har strosat runt på stan och stannade även till lite på ett fik där vi mummsade i oss en varsin bit dajm tårta ! Vi hann även kolla runt lite i affärerna och blev ett stopp på JC där vi hittade dessa underbara klädesplagg,Denna senapsgula färg har komit att bli en av mina favoriter så frågan är om inte den där tröjan kommer hänga i min garderob om ett tag... vi får se om föräldrarna går att flörta med eftersom att jag är helt pank ! :)

Måste tillägga att vi är väldans snygga på den första bilden !

nu ska jag lyssna på massa bra musik och kanske även ge er ett litet musiktips sen ^^

Kramar !Lördagsmys

Nu ska vi snart äta tacos, mums  ! Jag vet vad ni tänker, tacos ska man äta på fredagar men det blev inte så igår så då blev det idag i stället till melodifestivalen !:) Ska ni kolla på melodifestivalen ?

Jag tycker egentligen inte att melodifestivalen är jätte bra men blir ändå lika engagerad som resten av familjen när det är dags ! :) Och idag ska ju Danny vara med så tummenupp för det :DKram !

This night is flawless, don't you let it go

Nu kommer louise snart ! Vi ska äta muffins och dricka te och sen ska vi på gudtjänst, 16 stycken måste man gå på när man konfirmerar sig ! jag har gått på 8, bara hälften kvar !:D

Nä nu kom louise så nu blir det fika :D

Kram !

(jag vet inlägget blev kort och tråkigt men rubriken säger allt !)

oh my my my...Ja här ser ni vad jag hade tänkt att sysselsätta mig med de närmsta timmarna.. :)

Denna spotify lista lyssnas på medans man pluggar ! :) (länk)


All these coulers

Helt otroligt, jag kollar ut genom fönstret och allt jag ser är grått.. grått.. grått och ännu mera GRÅTT !!! Kan det inte bli vår snart ? Vi behöver lite färg här i världen .

För att liva upp stämmningen så visar jag er lite ny redigerade färgglada bilder.
Jag måste säga att alla dessa färger gör mig salig !


RSS 2.0